Myynti- ja asiakastapaamiset

Palvelut

Toteutamme myynti- ja asiakastapaamisten buukkaus-, tarvekartoitus- ja telemarkkinointipalvelut valtakunnallisesti koko Suomessa

Sovimme asiakkaan toiveen mukaan tapaamiset joko paikan päälle tai etäpalaverina.

Myynti- ja asiakastapaamisten buukkaus

Myyntivipu sopii ja buukkaa yrityksenne puolesta myynti- ja asiakastapaamiset, jolloin myyjillenne jää enemmän aikaa itse myyntityöhön ja sen suunnitteluun.

Myyntitapaamisten ajanvaraamisen eli buukkauksen antaminen asiantuntijan tehtäväksi tehostaa myyntiä ja vähentää soittotyöhön käytettyä aikaa oleellisesti. Palvelumme parantaa asiakasyrityksemme tunnettuutta ja imagoa markkinoilla.

Sovimme ja buukkaamme asiakastapaamiset yrityksille laadukkaasti ja luotettavasti ja olemme ammattitaitoinen myyntitapaamisten ajanvaraaja, asiakashankkija ja buukkaaja.

Myyntivipu on erikoistunut myös vaativiin myyntitapaamisten buukkausprojekteihin uusasiakashankinnassa, esimerkkeinä IT-, telekommunikaatio- ja ohjelmistoalat. Tunnemme erilaiset CRM- järjestelmät.  Buukkamme myyntitapaamisia myös esimerkiksi koulutus-, rekrytointi-, mainos-, rahoitus- ja kiinteistöalan yrityksille. Pystymme auttamaan asiakasyrityksiämme monipuolisesti eri toimialoilla buukkauksessa ja asiakashankinnassa.

Lue lisää

Kartoituspalvelu

Toteutamme asiakasyrityksillemme monipuolisesti erilaisia kartoituksia.

Yritykset tarvitsevat päätöksentekonsa tueksi tietoa mm. markkinatilanteesta, kilpailijoista, asiakkaiden nykyisistä tai tulevista palvelu- tai tuotetarpeista. Huolellisten asiakas- ja tarvekartoitusten avulla yrityksen on huomattavasti helpompi löytää potentiaaliset asiakkaat.

Hoidamme markkina- ja asiakaskartoitukset asiantuntevasti, huolellisesti ja laadukkaasti.

Asiakastapaamiset ja tarvekartoitukset voidaan toteuttaa samassa projektissa, jolloin asiakkaan kanssa keskustelusta saadaan paras mahdollinen hyöty irti. Tällaisessa yhdistelmäprojektissa tehdään tarvekartoitusta ja sovitaan myyntitapaamisia sellaisiin yrityksiin, jotka ovat kiinnostuneita kyseistä palvelusta/tuotteesta. Samalla saadaan tärkeää tietoa kontaktoiduilta päättäjiltä heidän nykyisestä ja tulevasta kiinnostuksesta asiaa kohtaan.

Lue lisää

Puhelinhaastattelut

Toteutamme monipuolisesti erilaisia yritysten päättäjille suunnattuja puhelinhaastatteluja

Lue lisää

Telemarkkinointipalvelu / puhelinmyynti B2B

Teemme myös muita yrityksille ja yhteisöille suunnattuja telemarkkinointiprojekteja, esimerkkeinä B-to-B puhelinmyynti tai jäsenhankinta. Myymme asiakasyritystemme toimeksiannosta monipuolisesti erilaisia tuotteita ja palveluja yrityksiltä yrityksille. Muita puhelinpalvelujamme ovat esimerkiksi yritysten omat asiakasrekisteripäivitykset.

Kysykää lisää tästä palvelusta yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lue lisää

Informaatio- ja kutsusoittopalvelu

Jos yrityksellänne on tarvetta soittaa asiakkaille jostain muusta syystä, esimerkkeinä
informaatio- ja kutsusoitot, hoidamme ne
tarvittaessa teidän puolestanne. Erilaiset tapahtumakutsut hoituvat meiltä nopeasti puhelimitse.

Kysykää lisää tästä palvelusta yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lue lisää