Myytitapaamisten buukkaus - Myyntivipu

MYYNTITAPAAMISTEN BUUKKAUS

Myyntivipu sopii ja buukkaa yrityksenne puolesta myynti- ja asiakastapaamiset, jolloin myyjillenne jää enemmän aikaa itse myyntityöhön ja sen suunnitteluun.

Myyntitapaamisten ajanvaraamisen eli buukkauksen antaminen asiantuntijan tehtäväksi tehostaa myyntiä ja vähentää soittotyöhön käytettyä aikaa oleellisesti. Palvelumme parantaa asiakasyrityksemme tunnettuutta ja imagoa markkinoilla.

Sovimme ja buukkaamme asiakastapaamiset yrityksille laadukkaasti ja luotettavasti ja olemme ammattitaitoinen myyntitapaamisten ajanvaraaja, asiakashankkija ja buukkaaja.

Korona-aikana olemme buukanneet ja sopineet etätapaamisia. Etätapaamiset voidaan toteuttaa videotapaamisina tai puhelinpalavereina. Yritykset ovat jo tottuneet käyttämään erilaisia videotyökaluja myynti- ja asiakastapaamisissa ja etäpalaverit ovat oikein toteutettuina aivan yhtä tehokkaita myynnissä kuin paikan päällä toteutettavat tapaamisetkin.

Myyntivipulla on pitkä kokemus ja se on erikoistunut myös vaativiin myyntitapaamisten buukkausprojekteihin uusasiakashankinnassa, esimerkkeinä IT-, telekommunikaatio- ja ohjelmistoalat. Buukkamme myyntitapaamisia myös esimerkiksi koulutus-, rekrytointi-, mainos-, rahoitus- ja kiinteistöalan yrityksille. Pystymme auttamaan asiakasyrityksiämme monipuolisesti eri toimialoilla buukkauksessa ja asiakashankinnassa.

Soita: 0408318851 tai

Ota yhteyttä/ Pyydä tarjous