laadukkaita myyntitapaamisia, myyntitapaamisten buukkaus, buukkaaja

MYYNTIVIPU LYHYESTI

Haluatteko varmistaa myyjillenne enemmän laadukkaita myynti- ja asiakastapaamisia ja keskittyä itse omaan ydinliiketoimintaanne? Silloin kannattaa ottaa käyttöön ulkoistettu buukkaus ja buukkauspalvelu.

Täytämme myyjienne kalenterit tapaamisilla heidän puolestaan, jolloin teiltä säästyy aikaa tärkeämpään tekemiseen eli myyntityön suunnitteluun ja toteutukseen. Jätä myyntitapaamisten buukkaus meidän tehtäväksemme.

Sovimme ja buukkaamme B2B-myynti- ja asiakastapaamisia räätälöidysti eri toimialojen yrityksille. Toteutamme jokaiselle yritykselle erikseen juuri niiden tarpeisiin sopivia yksilöllisiä palveluratkaisuja. Myyntivipu pystyy toteuttamaan ratkaisukeskeistä ja liiketoimintalähtöistä asiakashankintaa, jossa vaaditaan usein syvempää toimialaymmärrystä.

Sovimme myynti- ja asiakastapaamiset asiakkaan toiveen mukaisesti joko Face-to-Face, video- tai puhelinpalavereina. Teams-palaverit on nostaneet suosiotaan koronan jälkeen.

Myyntivipu on luotettava ja ammattitaitoinen myyntitapaamisten ajanvaraaja, asiakashankkija ja buukkaaja. Olemme hyvä ja luotettava yhteistyökumppani yrityksille asiakashankinnassa.

Asiakkainamme on muun muassa asiantuntijayrityksiä sekä kasvuyrityksiä pienistä kotimaisista yrityksistä suurempiin kansainvälisiin yrityksiin.

Olemme auttaneet yrityksiä tekemään menestyksekästä uusasiakashankintaa ja saavuttamaan omat myyntitavoitteensa.

Myyntivivun missio on lisätä asiakasyritystensä myyntiä ja sitä kautta tulosta ja menestystä. Palvelumme myös parantavat aina asiakasyritystemme tunnettuutta ja imagoa markkinoilla.

Myyntivivun vahvuuksia ovat työn erinomainen laatu ja korkea osumatarkkuus (hitrate). Korkea osumatarkkuus tarkoittaa sitä, että saamme myyntitapaamisen buukattua tai kaupan tehtyä keskimääräistä suuremmalle osalle soitettavasta asiakasrekisteristä tai kohdeyrityksistä.

Tarjoamme yrityksille myös muita  Business-to-Business  telemarkkinointipalveluja ja puhelinmyyntiä tehokkaasti, laadukkaasti ja asiantuntemuksella. Myymme puhelimitse asiakkaidemme toimeksiannosta monipuolisesti erilaisia tuotteita ja palveluja yrityksiltä yrityksille. Teemme myös esimerkiksi erilaisia B-to-B asiakas– ja/tai tarvekartoituksia.

Vahvuuksiamme ovat asiantuntijuus, luotettavuus, luottamuksellisuus ja hyvä henkilökohtainen palvelu. Toteuttamamme projektit vaativat usein tavallista syvempää toimialaosaamista sekä ratkaisukeskeisyyttä. 

Teemme työmme aina ammattimaisesti ja siten, että myös asiakkaidemme omat asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meiltä hoituvat vaativimmatkin myyntitapaamisten buukkaus- ja kartoitusprojektit ja puhelinmyynti yli viidentoista vuoden telemarkkinointikokemuksella. Ulkoista myyntitapaamisten buukkaus tai puhelinmyynti huoletta meille.

Palvelujemme tilaaminen on riskitöntä, koska teemme tarvittaessa aluksi pilotin eli lyhyen kokeilujakson ja sovimme vasta sitten jatkosta.